Image default
Friesland Nieuws

Vrachtwagen rijd in op file bij Joure, 3 gewonden

JOURE – Bij een ernstig ongeval op de A7 nabij het knooppunt Joure zijn woensdagochtend de drie inzittenden van een auto gewond geraakt.


In totaal waren er vier auto’s en een vrachtwagen betrokken bij het ongeval. Naast de drie slachtoffers, raakten er geen andere betrokkenen gewond. De A7 vanaf afslag Joure West tot het knooppunt Joure blijft in ieder geval nog tot 12.00 uur afgesloten. Rijkswaterstaat heeft voor omleidingsroutes gezorgd.

Om 08.45 uur kwamen bij de Meldkamer Noord-Nederland meerdere meldingen binnen van een ernstig ongeval bij het knooppunt Joure. Volgens de melders was een vrachtwagen ingereden op een file. Toen de eerste hulpdiensten arriveerden bleek dat in één van de betrokken auto’s drie inzittenden bekneld zaten. Door de brandweer en de ambulancedienst werden drie gewonden uit het zwaar beschadigde voertuig gehaald. De slachtoffers werden vervolgens per ambulance naar het UMCG gebracht. Verkeersspecialisten doen momenteel onderzoek naar de exacte toedracht van dit ongeval. Na dit onderzoek start de berging van de betrokken voertuigen.

 

Dit kan u ook interesseren:

Meerdere brandweervoertuigen ingezet bij Heidebrand in Ureterp

Omvormer voor zonnepanelen in brand in Gorredijk

Man en minderjarige jongen opgepakt voor nachtelijke brandstichting

error: Deze content is beveiligd!