Image default
Nieuws

Vluchtende vechtersbazen aangehouden na aanrijding

LIPPENHUIZEN – De politie heeft zaterdagavond na een zoekactie twee inwoners van Veldhoven van 24 jaar en een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van zware mishandeling.


De drie waren eerder die avond betrokken geweest bij een familieruzie. Dit liep behoorlijk uit de hand en een 34-jarige inwoner van Lippenhuizen raakte daarbij gewond.

Bij de politie kwam een melding binnen dat voor een woning in het Friese Lippenhuizen zou worden gevochten. Daarbij was vermoedelijk ook een gewonde gevallen. Niet veel later kregen agenten wederom een melding. Op de Stationsweg in Gorredijk waren twee auto’s van de weg geraakt. Toen de agenten daar arriveerden bleken beide voertuigen betrokken te zijn geweest bij de ruzie in Lippenhuizen. Bij één van de voertuigen stond een man met een forse hoofdwond. Naast hem stonden twee familieleden. De 34-jarige inwoner van Lippenhuizen vertelde de agenten dat het voor zijn woning tot een handgemeen was gekomen. Hij was daarbij gewond geraakt en familieleden brachten de man vervolgens naar het ziekenhuis. In Gorredijk kwamen ze de tegenpartij tegen en vervolgens raakten beide auto’s van de weg. De inzittenden van de andere auto waren gevlucht.

Een zoekactie volgde en daarbij werd ook een politiehond ingezet. Op een industrieterrein in Gorredijk werden vervolgens de twee inwoners van Veldhoven van 24 jaar en een 27-jarige man aangetroffen. De drie werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werden ze ingesloten. De verdachten en het slachtoffer zijn familie van elkaar. Vermoedelijk ligt een conflict in de relationele sfeer ten grondslag aan deze familieruzie. Nader onderzoek volgt dan ook.

Foto’s Noordernieuws.nl

DVM-1 DVM-2 DVM-3

Dit kan u ook interesseren:

Extra geld voor isolatie via Friese Plusregeling

Hoe hebben websites met online gokkasten zich de laatste jaren ontwikkeld?

Een ongeluk met een bestelbusje zit in een klein hoekje

error: Deze content is beveiligd!