Image default
Friesland Nieuws

Vijf jongeren aangehouden na vernielingen in Reduzum

Reduzum -Op maandag 5 september, omstreeks 02.40 uur kreeg de politie de melding dat een groep jeugdigen door Reduzum liepen en daarbij vernielingen zouden plegen.


Ter plaatse gekomen bleek dat een verkeersgeleider en diverse ornamenten in een tuin waren vernield door de jeugdigen. Door getuigen werd aangegeven waar de jongeren zich mogelijk zouden ophouden. In de omgeving probeerden de jongeren zich onder andere te verstoppen in de bosjes, maar werden al gelijk gevonden door de politie. In totaal werden 5 verdachten aangehouden, te weten een 18-jarige, een 19-jarige en drie 20-jarige inwoner van de gemeente Leeuwarden werden aangehouden voor openlijke geweldpleging tegen goederen.

Mogelijk dat er meerdere vernielingen in het dorp zijn gepleegd door deze groep, er werd namelijk aangegeven dat de jongeren ook op auto’s in de omgeving sloegen. Mocht u schade ontdekken welke mogelijk door deze groep zijn aangericht, dan wordt u verzocht contact op te nemen met 0900-8844 onder vermelding van het zaaknummer.

Dit kan u ook interesseren:

Vrouw botst met auto tegen boom in Hurdegaryp

Auto botst tegen boom bij Boijl

Brandweer ingezet voor autobrand in Hurdegaryp

error: Deze content is beveiligd!