Image default
Nieuws

Vier mannen met bivakmutsen beroven man in Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – Dinsdagochtend rond 4:00 uur is een 44-jarige man beroofd achter de Trije Doarpen in Kollumerzwaag. Vier mannen overvielen de man en gebruikten daarbij pepperspray. Het slachtoffer zijn koelbox werd meegenomen, waarna hij werd achtergelaten.


Het slachtoffer heeft hierop de politie gebeld. Hij kon een goede omschrijving van het voertuig geven waarin de verdachten reden, ook kon hij de personen omschrijven. De politie is hierop een zoektocht begonnen en kon tussen Feanwâlden en Quatrebras een voertuig staande houden. Hierin zaten de mannen, twee mannen afkomstig uit Appingedam, beide 23 jaar oud. Een man uit Groningen-stad die ook 23 jaar oud is en een stadjer die 28 jaar oud is. De politie heeft de mannen aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek. In het voertuig werden ook de koelbox en bivakmutsen aangetroffen.

Het terrein bij de Trije Doarpen is daarna direct afgezet om een zo goede mogelijke situatieschets te creëren. De Technische Recherche heeft daar onderzoek uitgevoerd, rond 9:15 uur kon het terrein weer worden vrijgegeven. De beroofde man is niet gewond geraakt.

© Foto’s: De Vries Media

Overval op man achter Trije Doarpen (1) Overval op man achter Trije Doarpen (2) Overval op man achter Trije Doarpen (3) Overval op man achter Trije Doarpen (4) Overval op man achter Trije Doarpen (5)

Dit kan u ook interesseren:

Bestuurster scootmobiel gewond na ongeval met auto in Groningen

Hoe een autobatterij kiezen en vervangen

Binnenkort meer nieuwbouw Winsum in verkoop

error: Deze content is beveiligd!