Image default
Nieuws

Verdachte vlucht voor de politie en eindigt in sloot

GRONINGEN- Een 20-jarige man, woonplaats onbekend, werd woensdagavond na een korte achtervolging op de Adriaan van Ostadestraat aangehouden.


Omdat het kenteken van de auto waarin de man reed gesignaleerd stond, wilde de politie hem controleren op het Zuiderdiep. Nadat een stopteken werd gegeven besloot de bestuurder niet te stoppen en er vandoor te gaan. Bij het oprijden van de Meindert Hobbemastraat verloor de politie hem uit het oog. Toen zij afsloeg de Adriaan van Ostadestraat in kwam de bestuurder hen met grote snelheid tegemoet. Om een frontale aanrijding te voorkomen stuurde de politieauto richting een naast het trottoir liggende vijver.

De verdachte dacht er vermoedelijk net zo over en stuurde eveneens dezelfde kant op. Een aanrijding was het gevolg waarbij de verdachte met zijn auto de vijver in reed. Hij werd aangehouden als verdachte van poging tot doodslag. Tijdens onderzoek bleek hij in het bezit te zijn van een zak met harddrugs en een vouwmes. Deze werden samen met een geldbedrag en zijn auto in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in.

stock
stock

Dit kan u ook interesseren:

Waarzeggerij steeds populairder in Drenthe

De voordelen van het dragen van compressiekousen

Boekhouding op orde voor jouw onderneming?

error: Deze content is beveiligd!