Image default
GroningenNieuws

Twee aanhoudingen na beroving in Hoogezand

Hoogezand – De politie heeft woensdagmiddag een 33-jarige man uit Vlaardingen en een 39-jarige man uit Spijkernisse aangehouden onder verdenking van diefstal met geweld.


Agenten kregen woensdagmiddag de melding dat er een man overvallen zou zijn. Het 26-jarige slachtoffer uit Rotterdam is daarbij niet gewond geraakt. Hij gaf aan met een vuurwapen bedreigd te zijn op een parkeerplaats aan de Erasmusweg in Hoogezand toen hij een auto wilde kopen. De twee verdachten zouden er na de bedreiging vervolgens met het geld en de auto vandoor zijn gegaan. Het slachtoffer bleef daarop achter.

De politie heeft met meerdere eenheden uitgekeken naar de twee mannen. Agenten hebben de twee verdachten, die aan het signalement voldeden, even later aangehouden. Een van de verdachten reed in het voertuig dat te koop was aangeboden en werd op de N7 in Groningen aangehouden. De tweede verdachte werd bij een tankstation langs de A7 aangehouden. Er is onder andere met een speurhond nog gezocht naar het vuurwapen en het geld. Dit is nog niet aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren:

Noordernieuws is gestopt in huidige vorm

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Ongeval op N367 bij Blijham

error: Deze content is beveiligd!