Image default
Nieuws

Thuiswerk uitzendbureau springt in gat in de markt

Emmen – Emiel Veerbeek (27) uit Emmen en Edo Ladage (31) uit Delfzijl zijn onlangs met Thuiswerkcompany begonnen. Hun bedrijf brengt werkzoekenden en opdrachtgevers die thuiswerk hebben bij elkaar.


Veerbeek: ,,Sinds de komst van het coronavirus in maart werken wij allebei thuis in plaats van op het kantoor. Tijdens Skype-sessies hadden wij het regelmatig over corona en de gevolgen daarvan. Inmiddels is het thuiswerken een belangrijk onderdeel van de samenleving geworden. Vanuit die gedachte willen we werkzoekenden en opdrachtgevers die thuiswerk hebben bij elkaar brengen. Zo ontstond de naam Thuiswerkcompany.”

Omscholing

Thuiswerkcompany focust zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf en mensen die voornamelijk op zoek zijn naar thuiswerk. ,,Het gaat om bijvoorbeeld dingen in elkaar zetten, administratief of inpakwerk. Daarnaast bieden wij andere diensten aan, zoals omscholing, inhouse services, uitzenden en detachering”, aldus Veerbeek.

De Facebookpagina leverde meteen veel reacties op. ,,Volgens Verbeek is het concept een ‘gat in de markt’. ,,Er is voor zover wij weten geen enkel uitzendbureau echt gericht op thuiswerk. Dat gat duiken wij in. We vragen een vast bedrag en geen percentage van het te verdienen salaris. Veel bedrijven hebben minder te besteden voor werving en selectie. Daar houden wij rekening mee.”

Gratis dienstverlening

Opdrachtgevers kunnen vacatures gratis op de website plaatsen. Ze verspreiden deze gratis via de sociale media-kanalen. Om de zorg en het onderwijs een hart onder de riem te steken bij het vinden van geschikt personeel, bieden de heren de werving- & selectiediensten gratis aan voor de zorg en het onderwijs.

Dit kan u ook interesseren:

Toezichthouder ontvangt 28 vergunningaanvragen op grond van nieuwe wet inzake kansspelen op afstand

Nog niet actief op het internet? Lees hier waarom je dat beter wel bent

Hierom is goud zo’n bijzonder edelmetaal

error: Deze content is beveiligd!