Image default
FrieslandNieuws

Stapper slaat horeca portier gebroken neus.

LEEUWARDEN- op zondag 9 oktober, omstreeks 04.40 uur stond een horecaportier in de Oude Doelesteeg te praten met een aantal personen.


Er kwam een persoon bij staan welke zich voortdurend met het gesprek wilde bemoeien, de portier gaf de persoon te kennen om door te lopen aangezien hij in gesprek was. De persoon kwam voortdurend terug en gedroeg zich hinderlijk naar onder andere de portier, nadat de portier hem wederom te kennen had gegeven om te vertrekken, sloeg de persoon uit het niets de portier op zijn gezicht.

De verdachte, een 18-jarige inwoner van Leeuwarden, werd gelijk onder controle gebracht door de portier en overgedragen aan de politie. De portier is overgebracht naar het MCL en daar bleek dat zijn neus was gebroken, hij zal later vandaag aangifte doen van mishandeling. Bij de verdachte werd tijdens de insluiting een mes aangetroffen, deze werd in beslag genomen en hij zal naast de zware mishandeling ook een proces-verbaal krijgen voor het messenverbod in de binnenstad van Leeuwarden. Ook zal de Leeuwarder het komende jaar niet meer welkom zijn in de aangesloten horecagelegenheden in de binnenstad, hij krijgt voor dit incident een Collectieve Horeca Ontzegging.

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

error: Deze content is beveiligd!