Image default
Nieuws

Singles Day op 11-11 zorgt voor veel online verkopen

Regio – Singles Day krijgt wereldwijd steeds meer aandacht en bekendheid, dit is een dag waarop veel winkels kortingsacties geven en waarop er veel activiteiten worden georganiseerd.


Singles Day is een relatief nieuwe kortingsdag, veel ‘jonger’ dan bijvoorbeeld Black Friday. Toch verovert Singles Day stormenderhand de wereld. In China is het al veruit de grootste feestdag als het gaat om shoppen. Dit doorslaande succes is natuurlijk ook doorgedrongen tot andere landen. In Europa blijkt de bekendheid van Singles Day vooral de afgelopen paar jaar goed doorgedrongen te zijn.

Steeds meer winkels en webshops profiteren mee door grote kortingsacties te lanceren. Ook in Amerika worden de acties steeds bekender, waardoor nu al meer dan 25% van de mensen weet wat Singles Day is en ook meedoet aan de acties.

Profiteren van aanbiedingen

Tijdens Singles Day kunt u kortingen verwachten tussen de 20% en 70%. Sommige winkels gaan zelfs nog verder en bieden enkele producten aan met wel 90% korting. Vaak zijn deze producten al snel uitverkocht omdat het zo druk wordt in de winkel of webshop. Check hier welke winkels meedoen op deze website met Singles day aanbiedingen.

Singles Day en corona

Singles Day wordt traditioneel niet alleen online, maar ook in veel grotere winkels gehouden. Ook daar zijn veel acties en kortingen te zien. Vanwege corona is het niet mogelijk om in grote groepen samen te komen. De overheid heeft het advies gegeven om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dit advies geldt ook op dit soort actiedagen. Het is dus verstandiger om online uw inkopen te doen en liever niet naar de stad te gaan om uitgebreid te gaan shoppen.

Dit kan u ook interesseren:

Toezichthouder ontvangt 28 vergunningaanvragen op grond van nieuwe wet inzake kansspelen op afstand

Nog niet actief op het internet? Lees hier waarom je dat beter wel bent

Hierom is goud zo’n bijzonder edelmetaal

error: Deze content is beveiligd!