Image default
Nieuws

Reconstructie in zaak Kloosterburen

KLOOSTERBUREN – In verband met het onderzoek naar de dood van Jesse van Wieren wordt op woensdag 3 februari 2016 een reconstructie gehouden.


Dit op verzoek van de officier van justitie, onder leiding van de rechter-commissaris. De reconstructie zal meer duidelijkheid moeten geven over wat zich in het huis, waar de betrokkenen zich bevonden, heeft afgespeeld.

Deze reconstructie vindt plaats vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur aan de Hoofdstraat in Kloosterburen. De direct omwonenden worden (zijn) geïnformeerd middels een flyer huis aan huis. De Hoofdstraat wordt afgesloten voor verkeer tussen de Tacostraat en de Damsterweg. Het verzoek aan de direct omwonenden is om die dag hun auto’s ergens anders te parkeren. De bewoners kunnen lopend en onder begeleiding naar hun woning.

Verdenking en Pieter Baan Centrum

Een 25-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Kloosterburen worden er van verdacht dat zij samen Jesse van Wieren uit Leens in de nacht van oud op nieuw van het leven hebben beroofd. De verdachten verklaren dat in het huis van de manlijke verdachte ruzie is ontstaan waarbij het slachtoffer is neergestoken. De vrouwelijke verdachte gaat nu ook voor onderzoek naar het Pieter Baan Centrum.

Foto: Ingmar Vos

photo_2016-01-05_15-23-00-BorderMaker

Dit kan u ook interesseren:

Extra geld voor isolatie via Friese Plusregeling

Hoe hebben websites met online gokkasten zich de laatste jaren ontwikkeld?

Een ongeluk met een bestelbusje zit in een klein hoekje

error: Deze content is beveiligd!