Image default
FrieslandNieuws

Politie zoekt met alle middelen naar verdachte schietincident

HEERENVEEN – De politie zet het onderzoek naar het schietincident op een parkeerterrein aan de Pim Mulierlaan in Heerenveen voort. Zaterdagavond raakte een 50-jarige inwoner van de gemeente Heerenveen gewond toen hij in zijn hand werd geschoten. De verdachte wist die avond te ontkomen en zijn verblijfplaats is tot op heden niet bekend.


De politie is naarstig op zoek naar de verdachte van het schietincident en probeert op diverse manieren te achterhalen waar hij verblijft. Bij de politie is de identiteit van de verdachte bekend. Hij heeft geen vaste woon- en verblijfplaats. Door onder meer gesprekken met naasten van de verdachte probeert het rechercheteam de man te vinden.

Het slachtoffer moest vanwege zijn verwondingen in het ziekenhuis worden behandeld. Na een operatie aan zijn hand kon hij het ziekenhuis verlaten. In overleg met de politie heeft het slachtoffer ervoor gekozen om op een ander adres dan zijn woonadres te verblijven. Naast de zoektocht naar de verdachte gaat de politie ook verder met het onderzoek naar de achtergrond van het incident. De politie gaat ervan uit dat een zakelijk geschil in het verleden de aanleiding is geweest voor het schietincident.

Dit kan u ook interesseren:

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

Elektrische schakelkast vliegt in brand en veroorzaakt dakbrand

error: Deze content is beveiligd!