Image default
Friesland Nieuws

Politie zoekt getuigen na aantreffen bewusteloze scooterbestuurder Sexbierum

Sexbierum – Een 77-jarige scooterbestuurder is vrijdagmiddag buiten bewustzijn aangetroffen op een fietspad aan de Slachte in Sexbierum. Andere gebruikers van het pad troffen de man uit de gemeente Franekeradeel aan en alarmeerden de hulpdiensten.


De man is met ernstige verwondingen, waaronder diverse botbreuken, opgenomen in het ziekenhuis. Hoewel niet uitgesloten kan worden dat de man door een onwelwording onderuit is gegaan en er geen direct aantoonbare sporen van een aanrijding zijn, doet de politie toch onderzoek naar de omstandigheden van het incident.

De scooterbestuurder werd vrijdagmiddag rond 16.00 uur gevonden op het fietspad aan de Slachte in Sexbierum. De man had diverse boodschappen bij zich en had mogelijk vlak voordat hij gevonden werd inkopen gedaan. De politie komt graag in contact met mensen die rond het tijdstip de man hebben zien rijden of over andere informatie beschikken waardoor duidelijkheid over het incident kan ontstaan.

De politie in Franeker is bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Getuigen die informatie over het incident hebben maar anoniem willen blijven, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Flinke schade bij ongeval in Donkerbroek

Gronings bedrijf verkoopt disposables van duurzame materialen

Twee gewonden bij ernstig ongeval in Akkrum

error: Deze content is beveiligd!