Image default
Nieuws

Politie onderzoekt steekincident op de Zuidkade in Drachten

Drachten – De politie stelt een onderzoek in naar een steekincident dat vrijdagmiddag 4 november rond 15 uur plaatsvond aan de Zuidkade in Drachten.


Een 36-jarige man uit Oosterwolde kreeg die middag in een winkelpand een woordenwisseling met een andere man. De verdachte zou het slachtoffer daarbij in zijn arm en in zijn been hebben gestoken. Daarna ging hij er in een grijze Peugeot vandoor. Het slachtoffer kon op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis en is daar behandeld aan zijn verwondingen. Hij hoefde niet opgenomen te worden.

De politie is direct in de omgeving gaan uitkijken naar de bewuste auto, maar heeft deze niet meer aangetroffen. In de omgeving van het winkelpand is een buurtonderzoek gehouden. Daaruit is aanvullende informatie naar voren gekomen over het signalement van de verdachte en de gebruikte auto. Op basis van deze verklaringen en de verklaring van het slachtoffer heeft de politie een sterk vermoeden om wie het gaat. Er is geprobeerd om de verblijfplaats van deze persoon te achterhalen, maar tot nu toe kon hij niet worden aangehouden. De zoektocht naar de verdachte wordt voortgezet.

Dit kan u ook interesseren:

Bestuurster scootmobiel gewond na ongeval met auto in Groningen

Hoe een autobatterij kiezen en vervangen

Binnenkort meer nieuwbouw Winsum in verkoop

error: Deze content is beveiligd!