Image default
FrieslandNieuws

Grote zoektocht naar te water geraakte persoon in Vegelingsoord

VEGELINSOORD – Zaterdag rukten de hulpdiensten massaal uit voor een persoon te water aan de Zwarte weg in Vegelinsoord.


Een persoon zou overboord zijn gevallen en is vermist, De brandweer is een grote zoektocht gestart met meerdere boten en twee duikploegen. Het scheepvaartverkeer is stilgelegd.De opvarende van de boot zat volgens ooggetuigen vermoedelijk alleen op zijn boot. Na dat de persoon over boort was geslagen hebben de ooggetuigen meteen de meldkamer gebeld om de hulpdiensten de alarmeren. Naast duikers van twee brandweer eenheden kwamen ook een ambulance en de traumahelikopter ter plaatse om hulp te verlenen. De Politie riep via Twitter op de hulpdiensten de ruimte te geven. Niet alleen op de wal maar ook in het water om te zoeken naar de man.


De duikers van de brandweer krijgen bij ter zoeken naar de opvarende assistentie van politieboot en een boot van het waterschap. De politie en brandweer eenheden zijn om kwart voor één nog steeds op zoek naar de bestuurder van de boot.

De politie laat om twee uur weten met sonar op zoekt te gaan naar de vermiste persoon. Tot op heden heeft de zoektocht van de hulpdiensten naar de vermiste persoon nog niets opgeleverd.

Lees ook: Lichaam vermiste persoon opgedoken in Vegelinsoord

Dit kan u ook interesseren:

Elektrische schakelkast vliegt in brand en veroorzaakt dakbrand

Minderjarige jongen aangehouden in onderzoek naar zedendelict bij 7-jarige meisje in Heerenveen

Waarzeggerij steeds populairder in Drenthe

error: Deze content is beveiligd!