Image default
Nieuws

Onderzoek dodelijk ongeval Dokkum nog in volle gang

DOKKUM – De politie is nog bezig met het onderzoek naar het dodelijke ongeval van afgelopen maandag 21 maart op de Walddyk.


Een 80-jarige fietser uit Dokkum werd daar aangereden door een 81-jarige automobilist uit de zelfde plaats. De automobilist reed na de aanrijding door maar meldde zich korte tijd later bij de politie. Hij zit nog vast en hij zal donderdag 24 maart worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. De man wordt verdacht van moord dan wel doodslag. In het onderzoek is gesproken met getuigen en er is sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer.

Het onderzoek is nog in volle gang. De politie onderzoekt ook het tijdpad voorafgaand aan het ongeval. Om die reden wordt er specifiek gezocht naar getuigen die een of beide betrokkenen vóór de aanrijding hebben gezien of hebben gesproken. Van belang om te weten is waar of wanneer precies. Hebt u informatie hierover, hebt u een of beide betrokkenen voorafgaand aan het ongeval gezien of hebt u andere informatie, neem dan contact op met de politie in Dokkum, telefoon 0900 8844. Het ongeval vond plaats op maandagmorgen 21 maart rond kwart over tien op de Walddyk.

Foto Srfotografie

IMG_6322-border

Dit kan u ook interesseren:

Waarzeggerij steeds populairder in Drenthe

De voordelen van het dragen van compressiekousen

Boekhouding op orde voor jouw onderneming?

error: Deze content is beveiligd!