Noordernieuws
Image default
Friesland Nieuws

Nepagenten schudden politie spookrijdend af

Marknesse – De politie heeft dinsdagmorgen een auto met daarin meerdere nepagenten achtervolgd. Een vrachtwagenchauffeur vertrouwde het zaakje niet, toen de nepagenten de lading die in zijn oplegger lag wilden controleren. De vrachtwagenchauffeur belde daarop 112.


De echte agenten waren snel ter plaatse, de nepagenten gingen er op dat moment van door. De nepagenten reden de A6 richting Joure op en haalden vreemde capriolen uit. Bij Oosterzee namen zij de afrit, gingen de nepagenten in hun grijze Volvo V40 over het viaduct en in tegengestelde richting draaiden zij de A6 weer op. Al spookrijdend gingen zij verder richting het Noorden.

De ochtendspits kwam op dat moment al op gang, daarom besloten de agenten dat spookrijdend achtervolgen op dit moment te gevaarlijk zou zijn. De achtervolging werd gestaakt, de politie in de omliggende gebieden heeft nog wel gezocht naar de Volvo, maar niets aangetroffen.

Heeft u dinsdagmorgen een grijze Volvo V40 gezien, met daarin opvallende types? Of weet u wie er achter deze daad zit, neem dan contact op met de politie via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Buurtbewoners ruiken gas en alarmeren hulpdiensten in Heerenveen

Berend-Jaap Bulthuis

Automobilist ziet fietsster over het hoofd; vrouw belandt met fiets in gracht

Cheryl ten Brug

16-jarige steekt met kapotte bierfles bij ruzie in Nij Beets

Jelke Jongsma
error: Deze content is beveiligd!