Image default
Nieuws

Meisje ernstig gewond na val van paard

JISTRUM – Een meisje is zaterdagmiddag op de Kooiweg ernstig gewond geraakt nadat ze van een paard is gevallen.
Rond twee uur viel het meisje door nog onbekende oorzaak van haar paard af. Door de val kwam het meisje hard op de grond terecht en raakte hierbij ernstig gewond. De hulpdiensten werden snel opgeroepen om hulp te verlenen. Naast twee ambulance’s en een aantal politie-eenheden, werd ook de traumahelikopter uit Amsterdam gealarmeerd.
De hulpdiensten waren snel ter plekke en hebben bij aankomst direct hulp verleend. Het meisje is door de hulpverleners behandeld en vervolgens per ambulance met spoed overgebracht naar het UMCG.
De traumahelikopter uit Amsterdam, die in eerste instantie werd opgeroepen, kon snel afgemeld worden. De traumahelikopter uit Groningen heeft de melding verder overgenomen en is bij de carpool ter hoogte van Drachten geland. De arts van de helikopter is daarbij in de ambulance gestapt en heeft met de rit naar Groningen verder mee gereden.
Foto’s Ate Atema
2016-02-27 Foto's van ongeval met paard Kooiweg Jistrum (4)-BorderMaker 2016-02-27 Foto's van ongeval met paard Kooiweg Jistrum (11)-BorderMaker 2016-02-27 Foto's van ongeval met paard Kooiweg Jistrum (13)-BorderMaker 2016-02-27 Foto's van ongeval met paard Kooiweg Jistrum (17)-BorderMaker

Dit kan u ook interesseren:

Extra geld voor isolatie via Friese Plusregeling

Hoe hebben websites met online gokkasten zich de laatste jaren ontwikkeld?

Een ongeluk met een bestelbusje zit in een klein hoekje

error: Deze content is beveiligd!