Image default
DrentheNieuws

Man (20) overleden na aanrijding op de A28

Beilen – Een 20-jarige inwoner van Groningen is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen bij een ongeval op de A28 nabij Beilen. Door nog onbekende reden was de man de A28 opgelopen, waar hij werd aangereden door een auto. De veroorzaker van het ongeval reed door.


Surveillerende agenten kregen een melding dat op de A28 een ernstig gewonde man lag. Een vrachtwagenchauffeur had  inmiddels zijn vrachtwagen zo gepositioneerd dat het overige verkeer niet bij het slachtoffer kon.

Toen de hulpdiensten arriveerden, werd al snel duidelijk dat de 20-jarige man uit Groningen was overleden. Na onderzoek en het horen van getuigen werd duidelijk dat de Groninger vermoedelijk was aangereden door een auto. De eigenaar van de auto werd later die nacht aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Het gaat om een 53-jarige Assenaar.

De man is zondag vrijgelaten. Hij is geen verdachte meer in de zaak.

Het is nog onduidelijk waarom de 20-jarige de A28 is opgelopen. Verkeersspecialisten van de politie doen dan ook nader onderzoek.

Dit kan u ook interesseren:

Twee fietsers in botsing in Assen; één gewonde

Auto brandt volledig uit in Havelterberg

Minderjarige jongen aangehouden in onderzoek naar zedendelict bij 7-jarige meisje in Heerenveen

error: Deze content is beveiligd!