Image default
Nieuws

Loods raakt beschadigd bij brand

TERNAARD – Een loods van een agrarisch bedrijf aan de Pelmunewei in Tenaard is donderdagavond fors beschadigd geraakt door een brand. De brand is vermoedelijk ontstaan door laswerkzaamheden eerder op de dag.


Rond kwart over zes werd de brand ontdekt in de loods. Doordat de brand vrij snel uitslaand was werd een een tweede brandweerkorps, het korps van Dokkum opgeroepen om te assisteren bij de bestrijding van de brand. Door het snelle optreden van de brandweer kon het vuur worden gedoofd en bleef een deel van de loods bespaard. Met hulp van de hoogwerker zijn er nog enkele sloopwerkzaamheden aan het dak verricht. Bij de brand liep de loods flinke brand, rook en waterschade op.

Foto’s: Ate Atema

2016-04-28 Foto's van agrarische brand Pelmunewei Ternaard (2) 2016-04-28 Foto's van agrarische brand Pelmunewei Ternaard (17) 2016-04-28 Foto's van agrarische brand Pelmunewei Ternaard (28) 2016-04-28 Foto's van agrarische brand Pelmunewei Ternaard (77) 2016-04-28 Foto's van agrarische brand Pelmunewei Ternaard (92)

Fotograaf: null

Dit kan u ook interesseren:

Waarzeggerij steeds populairder in Drenthe

De voordelen van het dragen van compressiekousen

Boekhouding op orde voor jouw onderneming?

error: Deze content is beveiligd!