Image default
Friesland Nieuws

Jongeren slaags op Drachtster Kaden

Drachten – Op de Drachtster Kaden was het na sluitingstijd van de kroegen een tweetal keren onrustig in het uitgaansgebied.


Omstreeks 04:50 uur vond er een opstootje plaats in een uitgaansgelegenheid aan de Noordkade. Een tiental politiemannen moesten er aan te pas komen om de situatie weer te de-escaleren. Een 18-jarige jongen uit Drachten zou mishandeld zijn door een tweetal jongens van buitenlandse komaf. De politie deelde de Drachtster mede dat hij dinsdag terecht kon op het bureau, voor het maken van een afspraak voor een aangifte.

Omstreeks 05:15 uur vond er ter hoogte van een eetgelegenheid aan de Zuidkade een woordenwisseling plaats tussen enkele jongeren. Een 18-jarige Drachtster besloot een 19-jarige dorpsgenoot een forse tik op zijn gelaat te verkopen. De jongen kwam daarbij ten val, en een ambulance moest worden ingeschakeld om het slachtoffer over te brengen naar het ziekenhuis. De politie kon de dader na een korte sprint staande houden. Het slachtoffer wilde geen aangifte doen, hierop werd de 18-jarige weer vrijgelaten.

Dit kan u ook interesseren:

Fietser gewond na aanrijding met auto op de Noordkade in Drachten

Bestuurder gaat boodschappen doen en vergeet handrem; auto rolt het water in

Lichaam vermiste Belgische jongen (4) gevonden in Zeeland

error: Deze content is beveiligd!