Image default
Nieuws

Hulpdiensten ingezet bij verkeersongeval Dokkum (video)

DOKKUM – Op de kruising Lauwersseewei met de Strobosserweg heeft zaterdagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden. Omstreeks 16:00 uur kwamen op de kruising twee personenauto’s met elkaar in botsing.


Het ongeval ontstond toen een bestuurder van een grijze auto vanaf de Strobosserweg de Lauwersseewei op wilde rijden. Tijdens het oprijden zag de bestuurder een automobiliste komend uit de richting van de Schreierbrug over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg.

De hulpdiensten werden direct gealarmeerd. Naast de politie en een ambulance, werd ook de brandweer van Dokkum gealarmeerd. Bij aankomst bleek het mee te vallen. Er bleek niemand bekneld te zitten, waardoor de brandweer al snel afgemeld kon worden. De bestuurder van het grijze voertuig werd door het ambulancepersoneel nagekeken, maar bleek niet gewond te zijn geraakt. De twee inzittenden van het zwarte voertuig kwamen ook met de schrik vrij.

De politie heeft de gegevens van alle betrokkenen ingevuld en het verkeer verder in goede banen geleid. Het bergingsbedrijf is ter plekke gekomen en heeft beide voertuigen geborgen en afgesleept.

Foto’s Kevin Van Der Velde en video Ate Atema / www.112fryslan.nl

photo_2016-01-02_19-06-35-BorderMaker photo_2016-01-02_19-06-44-BorderMaker photo_2016-01-02_19-06-48-BorderMaker photo_2016-01-02_19-06-51-BorderMaker

Dit kan u ook interesseren:

Waarzeggerij steeds populairder in Drenthe

De voordelen van het dragen van compressiekousen

Boekhouding op orde voor jouw onderneming?

error: Deze content is beveiligd!