Image default
Friesland Nieuws

Hennepplantage gerooid Leeuwarden

Leeuwarden – Op donderdag 15 december omstreeks 10.00 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijk was ingebroken in een berging aan de Pieter Stuyvesantweg te Leeuwarden.


 

Ter plaatse gekomen stond een beheerder van de woningstichting bij een opengebroken berging. Vanuit de berging ging een modderspoor naar boven, op de bovenste etage aangekomen bleek dat ook de voordeur was opengebroken.

In twee slaapkamers werden een in werking zijnde hennepplantages aangetroffen, echter nagenoeg alle planten waren weggenomen. In totaal werden 156 lege potten aangetroffen. Vermoedelijk heeft er een ripdeal op deze plantages plaatsgevonden afgelopen nacht. Er waren verder geen personen meer in de woning, de woningstichting heeft aangifte gedaan van de vernieling en de politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Heeft u iets bijzonders gezien afgelopen nacht of weet u wie de plantage heeft weggehaald? Neem dan telefonisch contact op met de politie op 0900-8844. Indien u liever anoniem reageert, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Zaaknummer 2016352895

Dit kan u ook interesseren:

Lijnbus van Arriva belandt met achterkant in sloot

Brandweer bevrijdt inzittenden uit auto na ongeval in De Westereen

Rokend pannetje op het vuur zorgt voor inzet hulpdiensten in Heerenveen

error: Deze content is beveiligd!