Image default
Friesland Nieuws

Getuigen gezocht inrijden auto op persoon

LEEUWARDEN – De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat dinsdagmiddag tussen 16:15 en 16:30 uur plaatsvond in de Bonairestraat in Leeuwarden.


Een 32-jarige man uit het Friese Marsum wordt ervan verdacht met zijn auto te zijn ingereden op een bewoner van die straat. De bewoner werd geraakt, maar kon door weg te rennen voorkomen dat hij gewond raakte.

Bij de politie kwam dinsdagmiddag een melding binnen over het incident. Op dat moment was de automobilist al vertrokken. In de omgeving werd uitgekeken naar de man. Hij werd verderop in zijn auto aangetroffen. De man is aangehouden en de auto is in beslag genomen. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Getuige? Bel 0900-8844

De aanleiding voor het incident zou mogelijk liggen in een langer lopend conflict. De politie heeft de zaak in onderzoek. Bent u getuige geweest van het incident in de Bonairestraat, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan alsnog contact op met de politie in Leeuwarden via 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Lijnbus van Arriva belandt met achterkant in sloot

Brandweer bevrijdt inzittenden uit auto na ongeval in De Westereen

Rokend pannetje op het vuur zorgt voor inzet hulpdiensten in Heerenveen

error: Deze content is beveiligd!