Image default
Friesland Groningen Nieuws

Forse files op de A7 door ongevallen

Drachten/Leek/Frieschepalen – Op de A7 zijn maandag rond 6 uur meerdere ongelukken gebeurd. In totaal raakten zo’n tien voertuigen betrokken bij botsingen.


Een BMW werd van achteren aangereden door een kleinere Citroën Saxo. De BMW hield weinig schade over aan het ongeval, maar de Citroën kwam beduidend slechter van het ongeval af. De complete voorkant van het autotje was ontzet en kapot. Het voertuig is door een berger meegenomen.

Door het ongeval is een flinke file ontstaan op de A7 ter hoogte van Drachten. Rijkswaterstaat en de politie hebben het verkeer over één rijbaan geleid. Ook op de N31 is file ontstaan door het ongeval.

In die file ontstond nog een kleine aanrijding, maar beide voertuigen konden zelf hun weg vervolgen.

Ook op de A7 richting Drachten ging het mis. Tussen Groningen Hoogkerk en Leek botsten zeven auto’s op elkaar. De bestuurders van de auto’s zijn nagekeken door ambulance personeel, boor zover bekend hoefde geen van bestuurders naar het ziekenhuis.

Later ging het op de A7 bij Frieschepalen wéér mis. Ook daar botsten twee voertuigen op elkaar. Een ambulance kwam ter plaatse, maar of er gewonden zijn gevallen is onbekend.

Dit kan u ook interesseren:

Zeer grote brand uitgebroken bij automaterialen bedrijf in Surhuisterveen (Video)

Man (27) verongelukt door ernstig ongeval op N359 bij Burgwerd

Bermbrand geblust langs A32 bij Heerenveen

error: Deze content is beveiligd!