Image default
Nieuws

Dodelijke schietpartij in Groningen

GRONINGEN – Op de Sumatralaan in Groningen is zaterdagmiddag rond 14.45 uur een man doodgeschoten. 


Het slachtoffer werd op straat neergeschoten. De politie is nog steeds op zoek naar de verdachte. Een groot gebied rondom de Sumatralaan is afgezet. Zeker vijf mensen zijn getuige geweest van het schietincident. Ze zijn opgevangen op het politiebureau aan de Rademarkt en krijgen als dat nodig is slachtofferhulp.

Het slachtoffer was, zover bekend, te voet. De fiets, die bij het slachtoffer is aangetroffen, maakt deel uit van het onderzoek. Uiteraard zal worden nagegaan van wie de fiets is. De identiteit van de overleden man (Leeftijd en woonplaats) kan nog niet bekend worden gemaakt, omdat met zekerheid eerst de familie moet zijn geïnformeerd.

Over de toedracht en de achtergronden van het schietincident doet de politie vooralsnog geen mededelingen. Eerst wil het rechercheteam gesproken hebben met de belangrijkste getuigen en eventueel de opgespoorde verdachte. De forensische opsporing is bezig met een uitgebreid sporenonderzoek op de plaats delict. Ten slotte is een uitgebreid buurtonderzoek gehouden en een speurhond ingezet. Het onderzoek is in volle gang.

Foto’s Noordernieuws

IMG_9717-BorderMaker IMG_9724-BorderMaker IMG_9748-BorderMaker IMG_9773-BorderMaker IMG_9782-BorderMaker IMG_9784-BorderMaker IMG_9797-BorderMaker IMG_9801-BorderMaker IMG_9806-BorderMaker IMG_9849-BorderMaker IMG_9854-BorderMaker

Dit kan u ook interesseren:

Toezichthouder ontvangt 28 vergunningaanvragen op grond van nieuwe wet inzake kansspelen op afstand

Nog niet actief op het internet? Lees hier waarom je dat beter wel bent

Hierom is goud zo’n bijzonder edelmetaal

error: Deze content is beveiligd!