Image default
Groningen Nieuws

Camper rijdt in op woning, bestuurder komt om het leven

DRIEBORG- De politie doet onderzoek naar een incident waarbij maandagnacht een camperbestuurder om het leven is gekomen.


De bestuurder reed met het voertuig tegen een gevel van een woning aan de Oudedijk in Drieborg. De camper brandde vervolgens uit. De politie vermoedt dat het een bewuste keuze van de bestuurder is geweest om tegen de woning aan te rijden.

Vanwege de hevige brand in de camper is het niet mogelijk om de identiteit van de bestuurder vast te stellen. Om die reden zijn experts van het Nederlands Forensisch Onderzoek (NFI) ingeschakeld om de identiteit te achterhalen. Hoewel niet met zekerheid gesteld kan worden wie de bestuurder was, denkt de politie te weten wie het slachtoffer is dat is omgekomen.

De politie is direct na het incident begonnen met een onderzoek. Het lijkt erop dat de camper in brand stond voordat deze tegen de gevel van de woning tot stilstand kwam. Het voertuig brandde volledig uit. Aan de woning ontstond door de aanrijding schade. De bewoonster van het pand raakte bij het incident niet gewond.

Dit kan u ook interesseren:

Twee brandjes in Groningse wijk, brandweerman blust zijn eerste brandje

Automobiliste rijdt achteruit van oprit en belandt in greppel

Nachtelijke branden houden brandweer wakker

error: Deze content is beveiligd!