Image default
Nieuws

Beloning van 15.000 euro voor gouden tip in zaak kofferbakmoord (video)

Stieltjeskanaal – De hoofdofficier van justitie in Noord-Nederland looft een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de persoon of personen die verantwoordelijk is/zijn voor de gewelddadige dood van Ralf Meinema.


Sinds 31 maart 2017 doet de politie onderzoek naar de gewelddadige dood van de toen 31-jarige Ralf Meinema uit Klazienaveen. Dat onderzoek heeft tot nu toe nog niet geleid tot aanhoudingen.

Helpt u mee de identiteit van de dader te achterhalen?

Het is ook voor u mogelijk om actief mee te denken in dit onderzoek. Sinds gisteren is het in het dossier op politie.nl/kofferbakmoord ook mogelijk om scenario’s in te sturen. De persoon die de politie de tip aanlevert die leidt tot de identiteit van de persoon of personen die achter de dood van Ralf Meinema zit(ten), kan aanspraak maken op de beloning van 15.000 euro. Mensen met relevante informatie kunnen zich via 0900-8844 melden.

Aanhouding:

De politie heeft eerder een 39-jarige man uit Emmen aangehouden op verdenking van de betrokkenheid bij de dood. Ondanks deze aanhouding verdenkt de politie dat er meerdere personen betrokken zijn bij de dood van Ralf.

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer meet gas onder verschillende winkels in Stadskanaal; GRIP-1 afgekondigd

Spieghelstraat in Groningen afgesloten na gaslekkage

Hoe houd ik mezelf anoniem op het internet?

error: Deze content is beveiligd!