Image default
Friesland Nieuws

Auto gekanteld bij aanrijding in woonwijk Leeuwarden

LEEUWARDEN – Zondagmiddag rond 16:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Beemdgras waarbij een auto was gekanteld.


Op het Beemdgras(zijstraat Weideflora/Hempenserweg) in de wijk Aldlan was een oude vrouw tegen een geparkeerde auto aangebotst. Door de aanrijding kwam de vrouw met haar auto op de zijkant terecht. Omdat zij niet zelfstandig uit de auto kon komen kwam de brandweer ter plaatse. Dezen hebben eerst de auto gestabiliseerd om te zorgen dat deze niet zou kantelen. Vervolgens kon de vrouw via de achterklep worden bevrijd. Ze is met onbekende verwondingen per ambulance naar het MCL gebracht.

De geparkeerde auto moest worden afgesleept, volgens een getuige is de achteras van de auto gebroken door de aanrijding. Ook een auto die ervoor geparkeerd stond liep schade op, een deel van de kentekenplaat van de VW was in de bumper van deze auto te zien. Berger Ketellapper heeft de gekantelde auto weer overeind gezet en afgesleept. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

Foto’s Edwin Tjallings

IMG_6266-900x600-BorderMaker IMG_6271-901x600-BorderMaker IMG_6276-900x600-BorderMaker

Fotograaf: null

Dit kan u ook interesseren:

Auto belandt op de kop na ongeval op A7 bij Drachten; snelweg dicht

Overleden persoon aangetroffen in water in Drachten

35-jarige man uit Harlingen overleden bij ernstig ongeval in Zurich

error: Deze content is beveiligd!