Image default
Nieuws

Auto door gladheid de sloot in (video)

BARTLEHIEM – Op de kruising Zuidermiedweg met de Iedyk tussen Bartlehiem en Hallum heeft zondagmorgen een éénzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een personenauto is vermoedelijk door de gladheid in de sloot terecht gekomen.
Omstreeks half negen kwam de melding bij de hulpdiensten binnen. Naast de politie en een ambulance, werd ook de marechaussee opgeroepen. Bij aankomst bleek een bestuurder van een personenauto enige ravage te hebben aangericht.


De bestuurder reed met zijn voertuig over de Iedyk in de richting van de Bartlehiem. Op de kruising met de Zuidermiedweg ging het mis en verloor de bestuurder de macht over het stuur. Het voertuig schoot rechtdoor en raakte een verkeersbord en een bankje. Vervolgens schoot het voertuig via de bosjes verder rechtdoor en kwam het uiteindelijk in de sloot tot stilstand.

Het voertuig heeft vermoedelijk al enige tijd in de sloot gelegen. In het voertuig zaten vermoedelijk twee personen, waarvan één van de personen er vandoor is gegaan. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse om hulp te verlenen. De andere persoon, die nog in het voertuig zat, is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het MCL.

Berger Ketellapper is ter plekke gekomen en heeft het voertuig uit de sloot gehaald en geborgen. De politie en de marechaussee zullen verder onderzoek doen over het ongeval.

Foto’s en video Ate Atema

photo49412645713979840 photo49412645713979846 photo49412645713979842 photo49412645713979843

Dit kan u ook interesseren:

Waarzeggerij steeds populairder in Drenthe

De voordelen van het dragen van compressiekousen

Boekhouding op orde voor jouw onderneming?

error: Deze content is beveiligd!