Image default
Nieuws

Aanrijding met gewonden in Grootegast

GROOTEGAST – De brandweer heeft zaterdagmiddag drie kwartier nodig gehad om één van de slachtoffers van een aanrijding in het Groningse Grootegast uit de auto te kunnen bevrijden.


Een personenauto en een bestelbusje kwamen met elkaar in botsing op de kruising van de Bovenweg en de Langeweg. Het lijkt te gaan om een zo goed als frontale aanrijding. Naar het lijkt zijn er bij het ongeval twee personen gewond geraakt. De politie wilde echter buiten kantooruren niet bevestigen hoe de situatie in elkaar zat en hoeveel gewonden er vielen.

De politie zoekt via Burgernet naar getuigen van het ongeval om een beter beeld te krijgen van wat zich heeft afgespeeld. De weg is volledig afgesloten voor het verkeer.

*Update* Politie: We zoeken een derde betrokken auto bij het ongeval op de Bovenweg in Grootegast vanmiddag. Iets na 15.00 uur stak deze auto vanaf de Langeweg de Bovenweg over. Hierbij is de bestuurder tegen een ander auto gebotst die vervolgens tegen een tegenligger botste. De bestuurder die vanuit de Langeweg kwam is vervolgens doorgereden. Deze donkergekleurde auto heeft vermoedelijk schade aan de voorkant Van de auto. De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto. Alle informatie over dit ongeval kan gemeld worden via 0900-884 Een vrouw kwam met de schrik vrij. Het echtpaar uit de andere auto is voor controle over gebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s De Vries Media

DVM-1-BorderMaker DVM-2-BorderMaker DVM-3-BorderMaker DVM-4-BorderMaker

Dit kan u ook interesseren:

Waarzeggerij steeds populairder in Drenthe

De voordelen van het dragen van compressiekousen

Boekhouding op orde voor jouw onderneming?

error: Deze content is beveiligd!