Image default
Nieuws

Aanhouding handelaars van soft en harddrugs

EMMEN – De politie heeft woensdagvond een 36-jarige inwoonster van Emmen aangehouden op verdenking van de handel in softdrugs. Vanuit een woning aan de Balingerbrink werd de drugs verkocht en dit ging gepaard met de nodige overlast.


De afgelopen periode waren bij de wijkagent meerdere klachten binnen gekomen van buurtbewoners over de handel van drugs vanuit de betreffende woning. Na onderzoek werd besloten om woensdagavond tot actie over te gaan. Bij de woning werden eerst twee kopers aangehouden. Vervolgens gingen agenten de woning binnen en werd de 36-jarige vrouw aangehouden. Ze wordt verdacht van de handel in softdrugs. Het vermoeden bestaat dat ze dit al enige tijd doet. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten. In de woning werd softdrugs en geld aangetroffen. Dit werd in beslag genomen.

GRONINGEN – Bij een inval in een woning aan de Soendastraat heeft de politie twee verdachten aangehouden. Ze worden verdacht van de handel in hard drugs.

Het gaat om een 40-jarige man en een 17-jarige jongen uit Groningen. In de woning werden tientallen grammen hard drugs aangetroffen. Ook zijn twee vuurwapens in beslag genomen, een bedrag aan contant geld en een aantal attributen die duiden op handel in drugs. De twee zijn ingesloten voor een verder onderzoek. Voor de inval werden twee bezoekers van het pand gecontroleerd en aangehouden nadat bleek dat ze drugs hadden gekocht.

Foto Noordernieuws.nl

IMG_5281

Dit kan u ook interesseren:

Waarzeggerij steeds populairder in Drenthe

De voordelen van het dragen van compressiekousen

Boekhouding op orde voor jouw onderneming?

error: Deze content is beveiligd!