Image default
Nieuws

5 gewonden bij fors ongeval N34 De Punt

DE PUNT – Bij een frontale aanrijding op de N34 raakte vrijdagmiddag een vijftal betrokkene gewond, een 84-jarige bestuurder raakte ernstig gewond.


De man reed over de N34 komende uit de richting van Groningen in de richting van Emmen. Door onbekende oorzaak kwam hij met zijn auto op de linker weghelft waar hij een uit tegengestelde richting komende auto schampte. De bestuurder hiervan kon zijn voertuig hierna in de berm tot stilstand brengen. In de auto zaten opa, oma en hun kleinkind.

Hierna botste de 84-jarige tegen de linker achterzijde van een uit tegengestelde richting komende personenauto. Deze tolde in het rond en de bestuurster reed het talud af waarna ze onderaan tot stilstand kwam. De veroorzaker van het ongeval verloor na de twee botsingen de macht over het stuur, reed het talud af, sloeg over de kop en kwam tot stilstand. Hij moest met onbekend letsel per traumaheli worden overgebracht naar het UMCG. Het verkeer werd ongeveer 2 uur lang omgeleid worden.

Foto’s Herman van Oost / www.vanoostmedia.nl

IMG_5279 (Custom)-BorderMaker IMG_5283 (Custom)-BorderMaker IMG_5284 (Custom)-BorderMaker IMG_5289 (Custom)-BorderMaker IMG_5293 (Custom)-BorderMaker IMG_5294 (Custom)-BorderMaker IMG_5300 (Custom)-BorderMaker IMG_5301 (Custom)-BorderMaker IMG_5305 (Custom)-BorderMaker

Dit kan u ook interesseren:

Verdachten dodelijk geweldsincident Emmen ook verdacht van overval tankstation op dezelfde avond

Waarzeggerij steeds populairder in Drenthe

De voordelen van het dragen van compressiekousen

error: Deze content is beveiligd!