Image default
Nieuws

35-jarige en 26-jarige Leeuwarders mishandelen plaatsgenoot

LEEUWARDEN – Vrijdagmorgen omstreeks 07.20 uur kreeg de politie een melding dat er een mishandeling had plaatsgevonden aan de Eikenstraat te Leeuwarden.


Ter plaatse gekomen verklaarde de aangever, een 35-jarige inwoner van Leeuwarden dat hij zojuist was mishandeld door twee personen in een woning aan de Eikenstraat. Hij was één van de personen ‘s nachts tegen gekomen in de horeca en had bij sluiting van de horeca hem uitgenodigd om bij hem thuis een biertje te drinken. Omstreeks 06.30 uur, besloot de verdachte, een 35-jarige inwoner van Leeuwarden om drugs te halen.
Na ongeveer een half uur kwam hij woedend de kamer binnen en beschuldigde de aangever van het feit dat hij telefonisch contact had gehad met de politie, want op de plek waar hij drugs zou kopen stond allemaal politie. Vervolgens sloeg hij de aangever diverse keren met zijn vuisten op het gezicht, toen de betrokkene van de bank af wilde gaan werd hij geschopt in zijn buik/ribben door een andere bewoner van het perceel, kort daarna kon hij uit de woning vluchten. Beide verdachten, de 35-jarige en 26-jarige inwoners van Leeuwarden, zijn aangehouden ter mishandeling. De aangever en tevens slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto Noordernieuws.nl

DSCF6647_resize

Dit kan u ook interesseren:

Binnenkort meer nieuwbouw Winsum in verkoop

Wij Nederlanders zijn gek op spelletjes spelen, hoe heeft het internet dit veranderd?

Casino’s in Groningen

error: Deze content is beveiligd!