Image default
Friesland Nieuws

31-jarige Leeuwarder langer vast voor steekincident Leeuwarden

Leeuwarden – Een 31-jarige Leeuwarder die donderdagmiddag 22 juni is aangehouden op verdenking van moord danwel doodslag van een vrouw aan de Bereklauw in Leeuwarden blijft langer vast zitten. 


De melding kwam bij die middag bij de hulpdiensten binnen, dezen reden direct massaal uit naar het adres. Daar troffen zij een inmiddels overleden vrouw aan en twee mannen. Eén van deze mannen was zwaargewond, de ander licht. Beide mannen zijn op dat moment aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis.

Door de politie is direct begonnen met groot onderzoek naar de toedracht en is een buurtonderzoek gehouden. De 31-jarige verdachte kon na behandeling in het ziekenhuis mee naar het politiebureau. Hier is hij ingesloten voor verhoor. De 61-jarige man is na overleg met het Openbaar Ministerie in vrijheid gesteld en is geen verdachte meer van betrokkenheid bij het steekincident.

De politie onderzoekt wat de toedracht van het steekincident is geweest en wat de precieze rol is geweest van de verschillende betrokkenen. Wel is duidelijk geworden dat beide mannen familie van elkaar zijn. De identiteit van de vrouw is nog niet met zekerheid vastgesteld.

Dit kan u ook interesseren:

Auto botst tegen boom bij Boijl

Brandweer ingezet voor autobrand in Hurdegaryp

Auto belandt op de kop bij ongeval Donkerbroek

error: Deze content is beveiligd!