Image default
Groningen

Zwaargewonde bij steekpartij in Groningse Leek

Leek – Aan het Carelsveld heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een steekincident plaatsgevonden waarbij een persoon zwaar gewond is geraakt. 


Rond kwart over twaalf werden de hulpdiensten opgeroepen voor een vermoedelijke steekpartij. Ook het mobiel medisch team kwam ter plaatse met een arts. aan het Carelsveld werd het slachtoffer aangetroffen bij een woning. Het slachtoffer is na behandeling met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Niet veel verder werd aan de Hulstlaan een plaats delict gemaakt en onderzoek gedaan met onder andere een politiehond. Hier werd ook een steekwapen aangetroffen. De politie wist één verdachte aan te houden deze is op het bureau ingesloten voor verhoor. Wat er zich precies heeft afgespeeld heeft de politie in onderzoek.

Update;
De verdachte is een 51-jarige man uit Leek. Hij zit nog vast. Het slachtoffer is een 37-jarige man uit Grootegast. Deze is overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. Er zijn getuigen gehoord. Het onderzoek naar de toedracht gaat vandaag door.

Dit kan u ook interesseren:

Landelijke finale 112-klasse brandweerwedstrijden gespeeld in Bedum

Schietpartij Bataviastraat Groningen ontstond na conflict: politie zoekt getuigen

Meerdere auto’s vernield in Ter Apel; politie pakt 32-jarige man op

error: Deze content is beveiligd!