Image default
Groningen

Zeer ernstig eenzijdig verkeersongeval in Hoogezand: Auto botst op boom

Hoogezand – Zondagavond rond 18:00 uur werden de hulpdiensten ingezet voor een verkeersongeval aan de Kalkwijk in kruising met de N963 – Veendammerweg in Hoogezand.


Ter plaatse bleek een bestuurder van een personenauto met zijn voertuig tegen een boom te zijn gebotst. De brandweerkorpsen uit Hoogezand en Groningen stad werden ingezet ter assistentie van de ambulancedienst. Om het aanwezige medische personeel te ondersteunen kwam een traumateam ter plaatse.

Het voertuig bleek met een forse impact tegen een boom te zijn gebotst en vervolgens door de terugslag enkele meters van de boom vandaan tot stilstand kwam. Het slachtoffer werd aan de overzijde van een sloot behandeld door het medische personeel, het is niet bekend hoe het slachtoffer hier terecht is gekomen. Voor de zekerheid sprongen brandweerlieden de sloot in om deze te doorzoeken op een tweede slachtoffer.

Momenteel is de hulpverlening nog gaande, de wegen rondom het incident zijn door toegesnelde agenten afgesloten. De verkeers ongevallen analyse kwam ter plaatse om de sporen vast te stellen en onderzoek te verrichten naar de toedracht van het incident.

Lees hier een update: Automobilist komt om het leven na verkeersongeval tegen boom

Dit kan u ook interesseren:

Trekker belandt op de kop in sloot bij Sellingen; bestuurder bekneld (video)

Man raakt met scootmobiel te water in Alteveer

87-jarige Fietser overleden na aanrijding met busje in Sebaldeburen (video)

error: Deze content is beveiligd!