Image default
Groningen

Vrouw gewond na val in metersdiep sinkhole in Ten Boer

Ten Boer – Een vrouw is zondagmorgen rond half tien gewond geraakt toen ze naast een woning aan de Hendrik Westerstraat in Ten Boer in een sinkhole van vier meter diep viel.


De vrouw liep langs de woning toen er onder haar plots een zogenaamd sinkhole ontstond. Brandweer, politie en ambulance werden gealarmeerd om de vrouw te helpen. Nog voor de hulpdiensten ter plaatse waren wisten omstanders de vrouw met een ladder uit het gat te halen. Volgens de brandweer gaat het om een sinkhole van ongeveer vier meter diep.

Door de hulpdiensten is na het ongeval de omgeving van het sinkhole afgezet omdat de kans aanwezig is dat er nog meer grond wegzakt. De vrouw raakte door de val gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een medewerker van Waterbedrijf Groningen is ter plaatse gekomen om het gat te inspecteren. Deze kwam te de conclusie dat het gat niet is ontstaan door een lek in een waterleiding. Wat de oorzaak wel is geweest en of de hevige regenval van gisteravond en vannacht misschien een rol heeft gespeeld wordt nog onderzocht.

Dit kan u ook interesseren:

Politie Groningen zoekt zes jongens wegens beroving

Dennis Oevering

Geen treinverkeer na aanrijding op spoorwegovergang in Meppel

Dennis Postma

Persoon raakt gewond bij woningbrand in Groningen

Chris Roelsma
error: Deze content is beveiligd!