Image default
Groningen

Vrouw gewond bij crash N388 Oldekerk

Oldekerk – Een 19-jarige vrouw, woonachtig in de gemeente Grootegast, is in de nacht van vrijdag op zaterdag met haar auto in volle vaart op een boom gebotst langs de N388 Munnikeweg bij Oldekerk.


Even voor 04:00 uur ging het mis. De vrouw reed met haar auto van Sebaldeburen richting Boerakker toen ze door nog onduidelijke reden van de weg raakte en in volle vaart frontaal tegen een boom botste. De auto schoot vervolgens over de weg en kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand. De brandweer van Grootegast en Groningen werden evenals een ambulance en een traumahelikopter opgeroepen voor het ongeval. De brandweer uit Groningen en de traumahelikopter konden worden afgemeld toen de eerste hulpdiensten ter plaatse kwamen.

De vrouw kon zonder hulp van de brandweer uit de auto komen waarna ambulancepersoneel zich over haar heeft ontfermd. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets duidelijk. Er wordt bloed van de vrouw afgenomen om te onderzoeken of er alcohol in het spel is geweest. De weg werd ten tijde van het ongeval door de politie afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept waarna het verkeer weer over 1 rijbaan kon. De provincie heeft de grote hoeveelheid olie op het wegdek opgeruimd. Rond 07:00 uur was de weg weer vrij voor verkeer.

Dit kan u ook interesseren:

Fietsster gewond na aanrijding in Nuis

Scooterrijder gewond na aanrijding op kruispunt in Winschoten

Auto zwaar beschadigd bij ongeval in Midwolda; bestuurder met spoed naar het ziekenhuis

error: Deze content is beveiligd!