Image default
Groningen

Vrouw (67) slachtoffer van zedenmisdrijf in Groningen

Groningen – Een 67-jarige vrouw is zondagochtend 28 juni slachtoffer geworden van een zedenmisdrijf in Groningen. Dit vond plaats rond 03.00 uur op het Venuspad in de wijk Paddepoel in Groningen.


De vrouw liep samen met haar hondje op het Venuspad dat rond een vijver ligt die omsloten wordt door de Zonnelaan en de Venuslaan. Op een gegeven moment blijft ze even stilstaan. Op dat moment wordt zij ineens vastgepakt door een man.

De vrouw verzette zich hierbij een schreeuwde hard om hulp. Desondanks kon ze niet voorkomen dat ze slachtoffer werd van een zedenmisdrijf. De man liep daarna weg in de richting van de Zonnelaan. De verdachte is een getinte man in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Hij is tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en heeft een slank postuur. Tijdens het misdrijf droeg hij een donkerkleurig joggingpak. De man sprak in een voor de vrouw onbekende taal.

De politie is opzoek naar getuigen en camerabeelden. Weet u meer over deze zaak dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 88 44 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

 

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Persoon vast in hekwerk in Groningen; gewond naar ziekenhuis

Landelijke finale 112-klasse brandweerwedstrijden gespeeld in Bedum

Schietpartij Bataviastraat Groningen ontstond na conflict: politie zoekt getuigen

error: Deze content is beveiligd!