Image default
Groningen

Vrachtwagen verliest pallets met lading door zijwand oplegger: N367 gestremd

Oude Pekela – Donderdagmiddag ontstond er een verkeersstremming op de N367 in Oude Pekela nadat een vrachtwagen met oplegger een rotonde afsloot door afgevallen lading.


Ter plaatse bleek dat een lading vanuit een oplegger was verschoven. Ter hoogte van een rotonde viel de lading daarbij uit de zijwand van de oplegger, hierdoor werd de doorgang voor het overige verkeer gestremd. De politie, provincie Groningen en een bergingsbedrijf kwamen ter plaatse om ondersteuning te bieden bij het incident.

De lading, een grote partij pallets met uitvouwbare kartonnen dozen, werden met een tweetal heftrucks weer opgestapeld. De stremming zorgde ervoor dat de rijbaan van Oude Pekela richting Nieuwe Pekela, het verkeer werd door het centrum heen omgeleid.

Het incident ontstond nadat een vrachtwagen de rotonde nam waarbij de oplegger de lading in een helling bracht. Door de helling verschoof de lading naar de zijwand, waarna de lading uit de oplegger viel. De rotonde kan na een uur weer worden vrijgegeven.

Dit kan u ook interesseren:

87-jarige Fietser overleden na aanrijding met busje in Sebaldeburen (video)

Man onder invloed aangehouden na duik in vijver in Sappemeer; hulpdiensten massaal opgeroepen

Winkels en meerdere woningen ontruimd na gaslucht in Stadskanaal

error: Deze content is beveiligd!