Image default
Groningen

Vier verdachten aangehouden voor brute gewapende woningoverval in Groningen

Farmsum – Op donderdag 19 november zijn vier verdachten van een woningoverval aangehouden. De verdachte werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval.


Het gaat om een 27-jarige man uit Farmsum en drie mannen uit de gemeente Groningen van 22, 26 en 26 jaar. Deze vier mannen zitten vast en zullen worden verhoord. Het onderzoek is in volle gang. Drie mannen vielen deze zomer op vrijdagavond 19 juni aan de Papengang in Groningen een woning binnen. Ze bedreigden de twee aanwezige jongens met messen en een knuppel.

De mannen die zeer waarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor de overval, werden eerder die avond gefilmd door een bewakingscamera op de Oosterstraat. Een uur voor de overval, rond 21:30 uur, stonden deze verdachten aan het begin van de Papengang. In het programma Opsporing Verzocht werden dinsdagavond 17 november de beelden getoond. Hierop is ook te zien dat de mannen lange tijd met z’n vieren waren. Mogelijk heeft één van hen tijdens de overval op de uitkijk gestaan.

Dit kan u ook interesseren:

Vrachtwagen verliest trailer bij N367 in Winschoten

Dode en zwaargewonde bij ongeval op N969 bij Blijham

Vermiste man (73) aangetroffen in Muntendam na urenlange zoekactie

error: Deze content is beveiligd!