Image default
Groningen

Vier aanhoudingen na uit de hand gelopen ruzie

Appingedam – De politie heeft donderdag vier aanhoudingen verricht in een onderzoek naar openlijke geweldpleging. In de vroege ochtend van zondag 26 maart vond er in de Wijkstraat een conflict plaats tussen een 24-jarige inwoner van Appingedam en groepje mannen. Het conflict liep uit de hand, waarna de 24-jarige werd mishandeld. Hij raakte daarbij licht gewond.


 

Aangifte

Het 24-jarige slachtoffer deed afgelopen maandag aangifte. Daarna startte de politie een onderzoek. Uit dit onderzoek werd duidelijk dat de mishandeling was gepleegd door vijf mannen. De aanleiding zou vermoedelijk in de relationele sfeer liggen.

Aanhoudingen

De verdachten, een 21-jarige man uit Groningen, twee 24-jarige mannen uit Appingedam en een 32-jarige man uit Appingedam, werden aangehouden in dit onderzoek. De vier mannen zitten vast en zij worden momenteel gehoord. Nader onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies heeft afgespeeld. Alle vier verdachten staan bij de politie te boek als leden van motorclub Satudarah.

Toezicht

Al langere tijd is er sprake van spanningen in het centrum van Appingedam. Dit was reden voor de gemeente en politie om extra te surveilleren en cameratoezicht in te stellen

Dit kan u ook interesseren:

Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval op A7 bij Lettelbert

Fietser valt in greppel bij Muntendam en moet naar ziekenhuis

Auto belandt op zijn kant bij ongeval op N355 bij Grijpskerk

error: Deze content is beveiligd!