Image default
Groningen

Update; overleden man met steekwond is 19-jarige Groninger

Groningen – De politie verricht onderzoek naar een geweldsincident in de wijk Lewenborg in de nacht van donderdag op vrijdag waarbij een 19-jarige man uit de stad Groningen om het leven is gekomen. De gewonde man werd op een plein van een basisschool aan de Vaargeul gevonden door een voorbijganger.


Rond 00.20 uur kreeg de politie een melding binnen dat er een gewonde man zou liggen op een schoolplein aan de Vaargeul. Hulpverlening mocht niet meer baten. De politie startte direct een grootschalig onderzoek om onder andere de toedracht van het incident en de doodsoorzaak te achterhalen. Gezien de eerste bevindingen uit het onderzoek gaat de politie uit van een geweldsincident met fatale afloop. De man had een steekwond. De politie heeft nog geen aanhouding(en) verricht.

Basisschool gesloten
Het plein van een basisschool aan de Vaargeul en de directe omgeving werd in de nacht van donderdag op vrijdag afgesloten voor forensisch onderzoek. Het betreffende schoolplein is nog steeds niet toegankelijk en de basisschool is tot nader order gesloten. Vannacht is er voor zover dat mogelijk was een buurtonderzoek gestart en dit zal vandaag een vervolg krijgen. De politie heeft de familie van de overleden persoon opgevangen.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen bellen via 0900-8844. Anoniem kan er informatie gedeeld worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl .

Dit kan u ook interesseren:

Busje belandt in greppel bij Niekerk

Redacteur BB

Coronateststraat voor Westerkwartier komt in Grijpskerk

Ricardo

Opgepakte eigenaar dansschool is broer van agent Abdel A. met coke

Ricardo
error: Deze content is beveiligd!