Image default
Groningen

Tweede slippartij op N366 tijdens hagelbui bij Nieuwe Pekela (video)

Nieuwe Pekela – Op de N366 ontstond kort na een eerder ongeval een tweede aanrijding ter hoogte van Alteveer richting Nieuwe Pekela.


Omstreeks het middaguur ontstond een verkeersongeval tussen een bestelwagen en bestelbus. De bestuurder van de bestelwagen zou in de slip geraakt tijdens een hagelbui. De bestuurder belandde vervolgens tegen in de vangrail en werd vervolgens geraakt door de bestuurder van de bestelbus die een aanrijding niet kon voorkomen.

Omdat de ambulances van de dichtstbijzijnde posten ingezet waren bij een ander ongeval op de N366, werden twee andere ambulance aangestuurd met een langere aanrijdtijd. Het traumateam kon per helikopter wel snel op de locatie aanwezig zijn en heeft de behandeling van de twee betrokken chauffeurs opgestart. Ten minste één van de betrokkene is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De weg werd in beide rijrichtingen afgesloten zodat de hulpverleners voldoende werkruimte hadden. Het verkeer kon er via de op en afritten van het knooppunt Nieuwe Pekela langs.

https://twitter.com/provgroningen/status/1497182995542908944 

Dit kan u ook interesseren:

Auto volledig verwoest door brand in Groningen

Woningen ontruimd na gaslucht in Delfzijl

Gaslucht in woning in Finsterwolde; woning ontruimd

error: Deze content is beveiligd!