Image default
Groningen

Twee ongevallen achter elkaar; fietser gewond

Groningen – Op de Odenseweg in Groningen hebben woensdagmiddag vlak na elkaar twee ongevallen plaatsgevonden. Even na 17:00 uur kwamen een automobilist en fietser hard met elkaar in botsing, de fietser raakte hierbij gewond.


Het slachtoffer is in een ter plaatse gekomen ambulance nagekeken en vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. Hoe het ongeval kon gebeuren is op dit moment nog niet bekend, hier wordt door de politie verder onderzoek naar gedaan. Het verkeer ondervond lichte hinder van het incident.

Tijdens de afhandeling van dit ongeval botsten op de andere rijbaan twee auto’s op elkaar. Een vrouwelijke inzittende van één van de voertuigen is nagekeken in de ambulance, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk voor haar. De bestuurder van de mini remde voor voetgangers op het zebrapad, de bestuurster van de andere auto zag dit naar alle waarschijnlijkheid te laat met het ongeval ten gevolge. De voetgangers op het fietspad werden net niet geraakt door de auto.

Dit kan u ook interesseren:

Politie doet meerdere invallen in Hoogezand

Meerdere snelwegen geblokkeerd in het Noorden; ook protest bij gemeentehuis

Boeren zorgen met ‘wilde acties’ voor chaos op snelwegen

error: Deze content is beveiligd!