Image default
Groningen

Stille tocht voor fataal ongeval in Finsterwolde goed verlopen

Finsterwolde – Woensdagavond heeft in Finsterwolde een stille tocht plaatsgevonden voor de drie slachtoffers van het tragische ongeval in Finsterwolde. Om half zeven begon de tocht.


De drie jongens kwamen afgelopen zaterdagmorgen om het leven toen zij terug kwamen van een verjaardagsfeest in Finsterwolde. Zij raakten met hun auto’s naast de weg, waarna deze in brand vloog. Naast de jongens zat ook een vrouw in het voertuig. Zij raakte ernstig gewond en ligt nog in het ziekenhuis.

Voorafgaand zoals de stille tocht starten vanaf een woning aan de J.Hakenweg, waar de jongens weg kwamen. Dit is in samenspraak met de familie, de initiatiefnemer en de gemeente Oldambt, gewijzigd naar de gemeente-werkplaats aan de Kerkeweg/ Hoofdweg in Finsterwolde. Ook zouden de vrienden van het slachtoffer eerst in blote buik komen. Volgens burgemeester Cora-Yfke is uiteindelijk toch besloten om een T-shirt te dragen. Ook wordt afgezien van het meenemen van een tray Schultenbrau-bier.

Wegens het coronavirus werden deelnemers verzocht een mondkapje te dragen en tevens de 1,5 meter in acht te nemen. Er werd geen muziek gedraaid. Ook worden belangstellenden wordt gevraagd een witte roos mee te nemen.

Dit kan u ook interesseren:

Auto botst tegen boom bij Lauwerzijl

Veel rook bij brand in dagbesteding in Muntendam

Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval op A7 bij Lettelbert

error: Deze content is beveiligd!