Image default
Groningen

Spookrijder botst op tegenligger A7 bij Zuidbroek; weg volledig afgesloten

Zuidbroek – De A7 bij Zuidbroek richting Groningen is volledig afgesloten nadat er een ongeval is gebeurd met een spookrijder. Meerdere hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen.


De hulpdiensten werden zondagmiddag omstreeks 17.55 uur opgeroepen. Op de A7 is een spookrijder frontaal in botsing gekomen met een andere auto. De gehele A7 is volledig afgesloten. Hierdoor is er een forse file ontstaan. Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer, zijn ter plaatse. Over de ernst van de verwondingen is nog niks bekend. Wel zijn er meerdere ambulances ter plaatse.

Update
Omstreeks 18.40 uur kon het verkeer passeren over de vluchtstrook. De brandweer heeft de bestuurder van de Ford Ka uit zijn auto bevrijd. Er is in ieder geval één persoon behandeld door het ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse en zal beide auto’s ophalen en afvoeren. Het is nog onbekend wanneer de gehele weg weer vrij wordt gegeven. Eerst zal de politie (VOA) onderzoek doen naar de exacte toedracht.

Dit kan u ook interesseren:

Meerdere snelwegen geblokkeerd in het Noorden; ook protest bij gemeentehuis

Boeren zorgen met ‘wilde acties’ voor chaos op snelwegen

Fietser raakt gewond na aanrijding met auto in Groningen

error: Deze content is beveiligd!