Image default
Groningen

Scootmobieler raakt zwaargewond na ongeval in Veendam

Veendam – Woensdagmiddag rond half zes is de bestuurder van een scootmobiel ernstig gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een personenauto.


Het ongeval gebeurde bij de oversteekplaats nabij het tankstation. Direct na de aanrijding verleenden omstanders eerste hulp. Zowel een ambulance als het traumateam kwamen ter plaatse. De scootmobieler is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens getuigen stak de man op de scootmobiel ineens de weg over waarna de autobestuurder uit Muntendam hem niet meer kon ontwijken. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Onderzoek
Nadat het slachtoffer naar het ziekenhuis werd gebracht is de politie een onderzoek gestart. Een rapportage werd opgemaakt en vanuit alle hoeken werden foto´s gemaakt dit om de situatie zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen.

Onoverzichtelijk
De oversteekplaats staat bekend om zijn vele aanrijdingen en bijna aanrijdingen. Automobilisten die over de Sorghvlietlaan rijden en uit de bocht komen worden ineens geconfronteerd met de oversteekplaats. Overigens hebben overstekers hier geen voorrang.

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Ongeval op N367 bij Blijham

Twee aanhoudingen en gewonde bij steekpartij in Groningen

error: Deze content is beveiligd!