Image default
Groningen

Ravage op A7 bij Leek

Leek – Bij een verkeersongeval op de A7 bij Leek zijn maandagavond drie personen gewond geraakt.


Een 29-jarige inwoner van de gemeente Grootegast werd met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval waren vier auto’s betrokken.

Een 49-jarige automobilist uit Zaandijk verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Drie andere voertuigen raakten als gevolg daarvan bij het ongeval betrokken. De 29-jarige automobilist uit de gemeente Grootegast slingerde door het ongeval uit zijn auto en kwam op het wegdek terecht. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend. Hij werd niet door het overige verkeer aangereden. Zijn auto kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand.

Naast de eerder genoemde automobilisten waren ook twee bestuurders uit Marum (man, 56 jaar) en Opeinde (vrouw, 48 jaar) betrokken. Zij werden ter plaatse aan hun verwondingen behandeld. Vanwege het ongeval werden diverse hulpverleningsdiensten ingezet. Naast de politie waren dat de brandweer, de ambulancedienst en Rijkswaterstaat. Als gevolg van het ongeval was de snelweg enkele uren afgesloten. De politie doet nader onderzoek naar het incident.

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Ongeval op N367 bij Blijham

Twee aanhoudingen en gewonde bij steekpartij in Groningen

error: Deze content is beveiligd!