Image default
Groningen

Politie zoekt inbrekers bij bedrijf in Groningen (video)

Groningen – De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak in een bedrijf aan de Noorderstationsstraat in Groningen. Door de toegangsdeur te forceren konden de daders binnen komen.


De inbraak vond plaats op zondagmorgen 14 januari omstreeks 09.00 uur.  Met een breekijzer werd de toegangsdeur opengebroken en hierdoor gingen twee van de drie daders naar binnen. De derde verdachte bleef in een witte Seat op de uitkijk staan. Zijn identiteit is inmiddels bekend. Het pand werd vervolgens doorzocht en diverse goederen werden gestolen. Na de inbraak zijn de verdachten in de witte Seat weggereden. Politieonderzoek wees uit dat de Seat gestolen was.

De politie wil graag weten wie de twee andere inbrekers zijn of waar zij verblijven.De politie wil graag in contact komen met mensen die op zondagmorgen  14 januari 2018  de inbrekers in- of bij de Noorderstationsstraat  (of ergens anders) hebben gezien of die weten wie dit zijn.  Hebt u iets bijzonders gezien of gehoord dat van belang kan zijn voor de politie? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Via 0900 – 8844 kunt u tips doorgeven. Zaaknummer: 2018012334

Dit kan u ook interesseren:

Autobrand door vermoedelijke brandstichting in Groningen

Politie roept op geen 112 meer te bellen voor auto in de sloot langs de N860 bij Onnen

Balustrade van woning aan Korreweg ingestort

error: Deze content is beveiligd!